Poyraz Hosting Logo
. . .

VDS Sunucu

Anasayfa / VDS Sunucu

TÜRKIYE LOKASYON VDS SANAL SUNUCU



VDS SANAL SUNUCU

İSTANBUL LOKASYON

  • VDS Sunucu & VDS SERVER
  • IP KORUMALI
  • FULL OTOMATİK VE KAPSAMLI KONTROL PANELİ
  • secure-uplink
VDS Sanal Sunucu
CPU

2x

RAM

2 GB

DİSK

40 GB

TRAFİK

Limitsiz

67.50/ AY

CPU

3x

RAM

3 GB

DİSK

50 GB

TRAFİK

Limitsiz

84.50/ AY

CPU

4x

RAM

4 GB

DİSK

60 GB

TRAFİK

Limitsiz

101.25/ AY

CPU

5x

RAM

5 GB

DİSK

70 GB

TRAFİK

Limitsiz

135.00/ AY

CPU

6x

RAM

6 GB

DİSK

80 GB

TRAFİK

Limitsiz

151.75/ AY

CPU

7x

RAM

7 GB

DİSK

90 GB

TRAFİK

Limitsiz

168.75/ AY

CPU

8x

RAM

8 GB

DİSK

100 GB

TRAFİK

Limitsiz

185.50/ AY

CPU

8x

RAM

12 GB

DİSK

100 GB

TRAFİK

Limitsiz

219.50/ AY

CPU

8x

RAM

14 GB

DİSK

120 GB

TRAFİK

Limitsiz

236.25/ AY

CPU

10x

RAM

16 GB

DİSK

130 GB

TRAFİK

Limitsiz

253.25/ AY

CPU

10x

RAM

24 GB

DİSK

160 GB

TRAFİK

Limitsiz

421.75/ AY

CPU

12x

RAM

32 GB

DİSK

200 GB

TRAFİK

Limitsiz

590.50/ AY

CPU

14x

RAM

48 GB

DİSK

250 GB

TRAFİK

Limitsiz

797.50/ AY

Kurulabilir Işletim Sistemleri



Windows İşletim sistemi

Windows, kullanıcı dostu arayüzü, geniş uygulama desteği ve yaygın kullanımı nedeniyle dünya genelinde en yaygın kullanılan işletim sistemlerinden biridir. Windows, birçok farklı cihazda kullanılabilen bir işletim sistemidir, örneğin vds sunucu ve vds server, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve hatta giyilebilir cihazlar gibi farklı platformlarla uyumlu hale getirilmiştir.

Ubuntu İşletim sistemi

Ubuntu, birçok farklı cihazda kullanılabilen bir işletim sistemidir. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, vds sunucular,vds serverlar, akıllı telefonlar, tabletler, akıllı TV'ler ve hatta IoT (nesnelerin interneti) cihazları gibi farklı platformlarla uyumlu hale getirilmiştir.

Centos İşletim sistemi

CentOS, birçok farklı cihazda kullanılabilen bir işletim sistemi değildir, genellikle sanal sunucu ortamlarında kullanılır. Ancak, CentOS'un masaüstü sürümleri de mevcuttur ve kullanıcılar CentOS'u masaüstü bilgisayarlarında da kullanabilirler. CentOS, diğer Linux dağıtımları gibi açık kaynaklı bir işletim sistemidir ve kullanıcılar CentOS'a özgürce erişebilir ve kullanabilirler.

Debian İşletim sistemi

Debian, birçok farklı cihazda kullanılabilen bir işletim sistemi olarak tasarlanmıştır. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, sanal sunucular,vds sunucular, vds serverlar, akıllı telefonlar, tabletler, akıllı TV'ler ve hatta IoT (nesnelerin interneti) cihazları gibi farklı platformlarla uyumlu hale getirilmiştir.

Almalinux İşletim sistemi

AlmaLinux, birçok farklı cihazda kullanılabilen bir işletim sistemi olarak tasarlanmıştır. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, vds, sanal sunucular, akıllı telefonlar, tabletler, akıllı TV'ler ve hatta IoT (nesnelerin interneti) cihazları gibi farklı platformlarla uyumlu hale getirilmiştir.

Freebsd İşletim sistemi

FreeBSD, özellikle sanal sunucu ortamlarında yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi olmasına rağmen, aynı zamanda masaüstü kullanıcıları tarafından da kullanılabilir. FreeBSD, yüksek performans ve güvenilirlik sağlar ve diğer Unix benzeri işletim sistemleri gibi, çoklu işlemci desteği sunar.

Cloudlinux OS İşletim sistemi

CloudLinux OS, paylaşımlı sunucu ortamlarında kullanılan diğer işletim sistemlerinden farklı olarak, her kullanıcıya ayrı bir sanal ortam (LVE - Light Virtual Environment) sağlar. Bu sayede, bir kullanıcının kaynak tüketimi diğer kullanıcıları etkilemez. Ayrıca, her LVE üzerinde çalışan uygulamaların kaynak tüketimleri de kontrol edilir ve dengeleme yapılır.

Performans & Kalite

Tüm Sanal sunucular 7/24 monitörize edilip uptime'ı yüksek tutmayı amaçlamaktayız.Yüksek performanslı vds sunucularımız ile limitlendirilmemiş hizmetlerin hızından faydalanmak sizlere kalır.

VDS Sunucu nedir?

VDS sunucu, bir sunucu donanımının, birden fazla sanal sunucu veya sanal makineler olarak ayrılmasına izin veren bir sanallaştırma teknolojisi kullanılarak oluşturulur. VDS sunucuları, her sanal sunucu veya sanal makinenin, kendi kaynaklarına sahipmiş gibi çalışmasına izin verir. Bu sayede, kullanıcılar tam kök erişimi ve kontrol sahibi olabilirler. VDS sunucuları, kullanıcılara yüksek özelleştirme seçenekleri sunar. Kullanıcılar, işletim sistemini, yazılım yığınlarını ve diğer özellikleri ihtiyaçlarına göre seçebilirler. Ayrıca, donanım kaynakları sanal sunucular arasında kolayca dağıtılabilir, bu da kullanıcılara daha esnek bir performans sunar.

vds server
vds sunucu

VDS & VPS farkları nelerdir?

VDS (Virtual Dedicated Server) ve VPS (Virtual Private Server), her ikisi de sanal sunucular olarak adlandırılan ve kullanıcıların web siteleri veya uygulamaları barındırmak için kiralayabilecekleri bir hizmettir. Ancak, VDS ve VPS birbirinden farklı çalışmaktadır. VDS, kullanıcılara özel kaynaklar sunar ve diğer kullanıcılarla kaynakları paylaşmaz. Bu nedenle, VDS genellikle daha yüksek bir performans sunar ve kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı verir. VDS, bir fiziksel sunucuda sanal bölümler oluşturarak çalışır ve bu bölümlere müşteriler erişebilir. VPS, bir fiziksel sunucuda bir sanal ortamda barındırılan bir hizmettir. Bu sanal ortam, farklı kullanıcılara ayrılmış kaynakları paylaşır. VPS'ler genellikle daha ucuzdur ve daha az kaynak talep eden web siteleri veya uygulamaları barındırmak için uygun olabilir. Özetlemek gerekirse, VDS, daha yüksek performans ve daha fazla kontrol imkanı sağlar ve diğer kullanıcılarla kaynakları paylaşmaz. VPS ise daha ucuzdur ve kaynakları diğer kullanıcılarla paylaşır. Hangi seçeneğin tercih edilmesi gerektiği, kullanıcının ihtiyaçlarına ve bütçesine bağlıdır.

SANAL SUNUCU ORTAK ÖZELLIKLERI

Performans

Tüm vds sanal sunucular dell marka xeon işlemcili cihazlar altından sanallaştırılmaktadır.

Yönetilebilirlik

Vds paketlerinin tümünde VDS PANEL mevcuttur. Restart, Reboot, Power On/Off, VNC Kullanabilirsiniz.

Güçlü Disk Alt Yapısı

Tüm vds sanal sunucular Dell mimarisi altında güçlü ssd disk yapısında sanallaştırılmaktadır.

7/24 Teknik destek

Tüm vds sunucu hizmetlerinde 7/24 ticket sistemi üzerinden hızlı teknik destek verilmektedir.

1 Gbit Paylaşımlı Network

Tüm sanal sunucu hizmetkerinde 1Gbit paylaşımlı Network mevcuttur,anlık olarak 100 Mbit kullanım sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş kaynak yönetimi

Tüm vds server hizmetlerinde kaynakları dilediğiniz gibi izleyip,müşteri panelinden arttırma talebinde bulunabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular (SSS) ?

VDS (Virtual Dedicated Server) sunucu, paylaşımlı hosting veya VPS (Virtual Private Server) sunucu hizmetlerine kıyasla daha gelişmiş bir seçenektir. VDS sunucular, bir sunucu donanımının, birden fazla sanal sunucu veya sanal makineler olarak ayrılmasına izin veren bir sanallaştırma teknolojisi kullanılarak oluşturulur.

Tabikide mevcuttur,müşteri paneli üzerinden start, stop, reboot ve işletim sistemi kurabilir ve console üzerinden uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

VDS sunuculara LİNUX ve Windows Tabanlı tüm işletim sistemlerini kurabilmekteyiz.

cPanel

Plesk Kontrol Panel

Centos Web Panel

VestaCP Kontrol Panel

Panilux Türkçe Panel

Kloxo Panel

ZPanelX

Sentora Panel

Webuzo Panel

Maestro Panel

Sanal sunucuların tümünde 7/24 ticket ile teknik destek sağlamaktayız.

Evet, istediğiniz oyunu VDS sunucunuz üzerine kurulumunu sağlayabilirsiniz.

Evet, online olarak rDNS değiştirmeniz mümkündür.

Maalesef, bu işlemleri sizin yapmanız gerekmektedir. İsteğe bağlı olarak ücret dahilinde sitelerinizi taşımaktayız.

Evet, VDS sanal sunucularda layer 3 ve layer 4 network seviyesinde DDOS koruması mevcuttur. Layer 7 yani yazılımsal seviyede koruma bulunmamaktadır.

Maalesef sunucu hizmetlerinde iade desteğimiz bulunmamaktadır.

Evet, kullanıcı paneliniz üzerinden istediğiniz zaman ücretsiz format atabilirsiniz.

Maalesef, DDOS amaçlı kullanılan VDS sunucular geri dönüşü olmaksızın kapatılarak hesap sahibinin bilgileri olası dava süreci için saklanmaktadır. Bu süreçde hesap sahibinin de hesabı kesin olarak kapatılmaktadır.

Evet, VDS sunucunuzu hizmetinizi VPN amacı ile kullanabilirsiniz.

Maalesef Türkiye yasalarına aykırı, adult (+18) içerik barındırılmasına izin verilmemektedir. Bu yasak türevlerini de kapsamaktadır. Böyle bir durumda vds sunucu geri dönüşü olmaksızın kapatılmaktadır.

Sanal Sunucu Verimerkezlerimiz



Verimerkezleri genellikle büyük bir alanda bulunurlar ve çok sayıda sunucu barındırmaktadırlar. Bu sunucular, yüksek hızlı ağ bağlantıları ile birbirine bağlanmıştır ve verilerin hızlı bir şekilde aktarılması sağlanır. Ayrıca, verilerin güvenliği için verimerkezlerinde çeşitli fiziksel ve elektronik güvenlik önlemleri alınır. Bunlar arasında güvenlik kameraları, biyometrik kimlik doğrulama sistemleri, erişim kartları ve siber saldırılara karşı koruma önlemleri yer almaktadır.

location map